Knäppingen

Spiseri & Bryggeri

Vi på det glada brygghuset Knäppingen har alltid ett ess i rockärmen. Det är ständigt något spännande på gång i bryggeriet. Förutom öl från vårt eget och andras bryggerier serverar vi dessutom grymt käk! Maten krånglar vi inte till men den är alltid vällagad och ofta med ett kul eller udda inslag. För den som gillar öl så anordnar vi inspirerande provningar och visningar. Vårt brygghus finns i det anrika gathuset Knäppingen och lokalerna har upplevt mycket genom sina dryga 200 år. Vår tanke är att huset ska få uppleva mycket mer; framför allt glädje, mat och öl!

Livet är som ett kortspel; det finns många val, tillfälligheter och möjligheter. Vi tycker inte det viktigaste är att vinna utan att ha kul när man spelar.

Varmt välkomna
De fyra bröderna Alegria

Spiseri

Förutom god öl från vårt egna och andras bryggerier serverar vi dessutom luncher och middagar. Maten krånglar vi inte till men den är alltid vällagad och ofta med ett kul eller udda inslag.

Bryggeri

För den som gillar öl så anordnar vi inspirerande provningar och visningar.

Bröderna Alegria

Alegria betyder glädje

Det är vi bröder som lägger ner vår själ i det glada brygghuset Knäppingen. Vi har alla fyra olika erfarenheter inom restaurangsvängen. Vi kompletterar varandra bra och gillar att ha kul tillsammans. Att driva Knäppingen tillsammans är vår dröm. Vi vill ge dig som gäst en glad och avslappnad upplevelse kombinerat med vår egen öl och vällagad mat. Vi lever som vi lär för vårt namn Alegria betyder nämligen glädje på spanska.

Återigen, varmt välkomna
Sebastian, Manuel, Rasmus & Alexander

social_facebook social_instagram